Case: De zorg op zijn kop

Case: De zorg op zijn kop
september 11, 2014 Floncker

Case

Zorg op zijn kop

Veranderingen in de gezondheidszorg
De gezondheidszorg verandert. Om deze betaalbaar te houden vraagt de overheid van mensen steeds langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor zorgorganisaties in Nederland. Immers, zij hebben door dit besluit minder personeel nodig en moeten gedwongen mensen ontslaan. Ook moeten zij locaties sluiten.

Tegelijkertijd hebben ze voor een groot deel van de zorg niet meer te maken met de landelijke overheid, maar met de lokale overheid (gemeenten). Daardoor hebben de grotere zorgaanbieders ineens te maken met niet enkele, maar opeens tientallen opdrachtgevers.

Floncker ondersteunt
Floncker heeft diverse organisaties ondersteund bij het inventariseren van de behoeften van opdrachtgevers. En het uitwerken van de resultaten in een strategisch communicatieplan. Om het ook direct uitvoerbaar te maken ontwikkelde Floncker bovendien kernboodschappen, persberichten, webteksten, informatiemateriaal en brochuremateriaal.

 • We ervaren de samenwerking als persoonlijk, constructief en zeer klantgericht.
  - Yvonne Polderman, Esther van der Sluis, Loes Kwint - Communicatieadviseurs Florence
 • "Uitstekende voorbereiding staat aan de basis van succes, maar alleen met bevlogen teamleden haal je ook echt de top."
  - Ronald Naar, bergbeklimmer
 • "De samenwerking met Floncker heeft Faber Personeelsdiensten het gewenste resultaat gebracht. Jose is professioneel, kundig en erg betrokken bij onze organisatie. Dit heeft bijgedragen aan deze prettige samenwerking!“
  - Susannah van Beusekom, Faber Personeelsdiensten
 • "José heeft voor CenE Bankiers een uitstekende bijdrage geleverd aan het laden van het merk en het opzetten van de PR strategie." - Stephan van de Vusse, toenmalig directeur CenE Bankiers
 • "Luisteren naar je doelgroepen is met social media gemakkelijker dan ooit. De kunst is om wat je hoort te vertalen in ambities en daadkracht."
  - José van Santen, Floncker
 • Projecten worden doelgericht en zorgvuldig afgewikkeld. Service, creativiteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel!
  - Yvonne Polderman, Esther van der Sluis, Loes Kwint, communicatieadviseurs Florence

Ook werken met Floncker? Neem dan contact met ons op.